Scrisori pentru Marea Neagră

Scrisori pentru Marea Neagră este un proiect dedicat publicului larg din România și are scopul de a conecta grupuri multiple și distribuite geografic cu informații, cunoaștere și emoții legate de Marea Neagră.

Scrisorile sunt ferestre către suflet, prin care sentimentele noastre se reflectă în cuvinte ce călătoresc către destinatar cu emoție și înțeles.

“Marea poate să însemne ceva diferit pentru fiecare dintre noi. Pentru unii e visare sau locul preferat de relaxare, locul în care s-au îndrăgostit pentru prima dată, în timp ce pentru alții e un loc pe care își doresc să îl descopere, despre care învață că adăpostește sute de specii și pe care sunt hotărâți să îl protejeze de pericole. Noi ne dorim să aducem împreună toate aceste experiențe și povești personale care ne leagă de mare.”

Valurile tale îmbrățișează țărmurile cu gingășie, iar adâncurile tale ascund mistere fascinante. Ești un univers vast, plin de viață și de secrete.

În fiecare clipă petrecută pe malurile tale, simt că fac parte din ceva mai mare și mai profund decât pot eu să înțeleg vreodată.

Scrisori pentru Marea Neagră e un proiect despre tine și relația ta cu Marea Neagră